GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


 • Hogyan szállítsam a megrendelt követ?
  Amennyiben a megrendelt termék lapvastagsága nem haladja meg a 5cm-t (pl.: konyhapult, ablakpárkány), célszerű azt ÉLÉRE állítva rögzítve szállítani.
  Ha a rendelt késztermék vastagsága meghaladja a 5cm-t, abban az esetben raklapos áruként kezeljük, így szállítása raklapon történik.
  A termékek kiszállítását igény esetén cégünk emberei elvégzik, akik erre kialakított állványon szállítják a megadott címre a rendelt termékeket. Ennek díjazásáról bővebb információt a Szállítási feltételek menüpontban, vagy ITT olvashat.

 • Milyen határidővel készül el a rendelt termékem?
  A rendelt anyag elkészülésének idelyét befolyásolja többekközött, az aktuális raktárkészlet, az aktuális kapacitásunk, a kért egyedi igények, a rendelt mennyiség.
  Amennyiben a kiválasztott anyag raktáron van úgy egy konyhapult körülbelül 1-2 hét, egy átlagos családi ház ablakpárkányai körülbelül 1 hét alatt készülnek el.
  Amennyiben a kiválasztott anyag nincs raktáron, úgy a beérkezése átlagosan 1-2 hét többletidőt jelent.

 • Mi történik, ha elmértem a méretet? Otthon a burkolóm tudja vágni a követ?
  Amennyiben az otthoni szakember rendelkezik gyémántszemcsés vágótárcsával, akkor tudja vágni a követ. Ezt nem szoktuk javasolni, mert ezekkel a kézigépekkel nem garantált a vágási pontosság. Ha nincs ilyen vágótárcsa akkor a követ nem tudják házilag átméretezni.
  Szerencsésebb eset, ha az elmért méret nagyobb mint a valós méret, ilyenkor utólag is le tudunk vágni az elmért kő nagyságából. Amennyiben a kő elmért mérete kisebb, mint az igényelt méret, úgy újra kell gyártanunk azt.

 • Van lehetőség arra, hogy kijöjjenek hozzám, és az Erdős Gránit Kft mérje fel a gyártandó méreteket?
  Természetesen van erre lehetőség, előzetes időpontegyeztetés után cégünk szakemberei felmérik a gyártandó méreteket.