Erdős Gránit Kft.

Több mint 20 év tapasztalat a természetes kövek kereskedelmében és megmunkálásában

 

 

Az Erdős Gránit Kőmegmunkáló Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság - az Erdős Zoltán és Társa Kőfeldolgozó és Kereskedelmi Betéti Társaság 1994. június 26. napján alakult - jogutódja egyszerű átalakulással jött létre, és 2003. március 11. napján a Fővárosi Bíróság Cégbírósága bejegyezte. Az Erdős Gránit Kft. fő tevékenységi köre Márvány – Gránit – Mészkő, illetve más nemes kövek feldolgozása, megmunkálása és termékek gyártása. A társaság 1994 – ben történt megalakulása a felelős vezető Kelet- és Nyugat Európában szerzett technikai és technológiai tapasztalatai alapján, illetve szakkönyvek és szakirodalom tanulmányozása során szerzett magas fokú szakmai felkészültségének szellemében, az érdemi munkájának az eredménye.

Nagyon szerény körülmények között induló cégünk máig jelentős változásokon esett át és a jövőben is igyekszünk ugyanezen tendenciát folytatni a dinamikusan fejlődő kőfaragó ipar kívánalmainak megfelelni, hogy tisztelt ügyfeleinknek még színvonalasabb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.
Cégünk megalakulását követően mindmáig dinamikus fejlődésben van, úgy a beruházás, kapacitás, foglalkoztatott létszám növekedés tekintetében.
Kreatív tevékenységünk a jelenkornak lehetőségeihez képest megfelelnek, de igyekszünk új trendek megvalósítására is, hogy a jövőben ízlés és formavilág iránti igények megvalósuljanak.
Importból származó alapanyagokból színvonalas minőségi termékeket állítunk elő kézi, félautomata és automata nagyteljesítményű gépparkunk és kiválóan képzett szakembereink, kőfaragóink segítségével.

Termelésünk 80 % - át az Építőiparnak készítjük, ahol a számos rendkívül dekoratív termék varázslatossá teszi családok otthonát vagy középületek hangulatát,  10 %  - át  síremlékek, családi sírboltok, kegyeleti helyek, műemlékek, gyártása teszi ki, további 10 % egyéb bérmunka és szolgáltatás.
Számos referencia munka dicséri cégünk tevékenységét mind a magán szférában, mind a középületek és létesítmények tekintetében Magyarországon és Európa számos országában.
A Ston + tec Nürnberg Nemzetközi Kőipari Szakkiállítás nevezetes, rangos esemény a kőiparban tevékenykedő cégek, vállalkozók és magánszemélyek körében, 1999 – ben megrendezésre került a Magyarország stand a Stone – tec 99 Nürnberg Nemzetközi Kőipari Szakkiállítás történetében első alkalommal, cégünk elnyerte a kiállítás jogát, amit következő években is megrendeztünk. Vállalkozásunk a becsületesség, rugalmasság, segítőkészség szellemében működik, hogy megrendelőink joggal legyenek elégedettek.